Over ons

Brandxclusives heeft een passie voor producten en merken die een positieve impact hebben op de lifestyle van consumenten. Selectief brengen wij in onze ogen coole merken naar de Nederlandse markt en ontwikkelen wij mooie merken die het leven van consumenten verrijken.

Over Daneson

Daneson is anders. Puur en proces zijn voor ons meer dan alleen woorden. Onze tandenstokers zijn gemaakt van de Amerikaans gemalen witte berk. We planten 100 bomen voor iedere boom die we kappen en gebruiken in ons proces.   

We zijn 100% toegewijd aan het gebruik van enkel natuurlijke ingrediënten. Al onze ingrediënten zijn echt, puur en natuurlijk, het zijn geen synthetische replicaties. Dit is precies de reden waarom onze tandenstokers bekend zijn over de hele wereld. 

Wij zijn er in geslaagd eenvoudige gebruiksvoorwerpen te vermaken tot een mooi lifestyle product. Ons merk Daneson staat voor puurheid en exclusiviteit. We produceren onze tandenstokers op een principiële manier. Onze prijzen weerspiegelen ons ambachtelijke proces en gebruik van premium dranken. Wij staan voor authenticiteit waarbij onze klanten de beste kwaliteit wereldwijd weten te waarderen. Omarm Daneson en voeg onze premium tandenstokers toe aan je lifestyle.

Al onze materialen zijn afkomstig van Amerikaanse en Canadese leveranciers, met uitzondering van onze Islay malt Scotch en onze Portugese kurken. Al ons hout is afkomstig van beheerde Amerikaanse bossen. Ons Daneson merk is gecreëerd met respect. Respect voor bossen, materialen, mensen en de wereld in het algemeen.

Aan de ene kant identificeren wij ons met een leven buitenshuis en de goede zaken die leven het brengt. En aan de andere kant worden bomen geoogst om onze tandenstokers te maken. De essentie voor ons is dat tandenstokers worden gemaakt met hout van de beste kwaliteit, afkomstig van de beste bomen. Tegelijkertijd respecteren wij de natuur en daarom planten wij bomen.

Ons plan — 1:100 — voor elke boom die wordt gebruikt voor onze tandenstokers planten we er 100 bomen voor terug. Daarom zijn wij onderdeel van Plant-It 2020

Onze uit Amerika afkomstige tandenstokers geven niet alleen de smaak van echte Single Malt Scotch, Kentucky Bourbon, Kaneel of Mint maar ook het idee van ambachtelijke bosbouw, een puur productieproces en smaakvolle elegantie. We doen zaken op een manier die ons comfortabel laat slapen 's nachts.  

Daneson is een premium lifestyle merk wat niet meer is weg te denken uit het dagelijks leven.

Over Mind The Gum

Mind The Gum is een suikervrije kauwgom die je voorziet van energie.

Met meer dan 15 actieve componenten en voedingssupplementen als cafeïne, vitamines en antioxidanten zorgt onze kauwgom voor concentratie en meer energie, waar en wanneer je dat wil.

Mind The Gum houd je geest langer scherp en helpt je om je doelen makkelijker te bereiken.

Zoals Johan Cruijff vele kenmerkende uitdrukkingen in ons leven heeft gebracht, zo is er een andere topvoetballer met de uitspraak: "Succes is een state of mind" Een mooie uitdrukking van topvoetballer Zlatan Ibrahimović. 

Zlatan Ibrahimović is en was zo enthousiast over de energie kauwgom, dat Zlatan Ibrahimović nu partner en gezicht is van Mind The Gum vanwege de bewezen werking en effectiviteit.

C-Gum

C-Gum Vitamine C kauwgom bevat 125% van je dagelijkse behoefte aan Vitamine C. Onze natuurlijke ingrediënten geven een boost aan je weerstand en immuunsysteem. Verkrijgbaar in de smaken sinaasappel en multi-vruchten.